Acasa

Cine suntem noi

Despre noi

   DataControl S.R.L. este o companie cu o dezvoltare dinamică, specializată în furnizarea tehnologiilor moderne şi fiabile, utilizate în cele mai mari centre medicale din Republica Moldova, precum şi în acordarea serviciilor de consultanţă, reparație şi asistenţă tehnică a dispozitivelor medicale.

Principalele direcții de activitate ale companiei sunt:

  • livrarea dispozitivelor medicale; 
  • asistenţă tehnică și controlul calității dispozitivelor medicale;
  • tehnologii în construcții și gaze medicale.

   Activitatea firmei se bazează pe o excelentă relație cu partenerii noştri–clienții și furnizorii, fiind asigurată de profesionalismul înalt al angajaților.
  Fiind dotată cu ateliere moderne de reparație, care sunt echipate cu utilaje performante de control, cu depozite încăpătoare, săli de conferințe, compania implementează cu succes tehnologiile avansate în domeniul medicinii, colaborând cu producători internaţionali recunoscuți în întreaga lume.             Oferta complexă, prestigiul producătorilor
reprezentaţi şi seriozitatea companiei noastre, ne îndreptăţesc să afirmăm, că DataControl este furnizorul perfect de servicii și dispozitive medicale la cele mai înalte standarde europene, de care aveţi nevoie!

 

Ce propunem noi

Produse medicale

Medicina primară

Echipamente medicale pentru Medicina primară
 Și pentru că ne dorim să oferim servicii complete, specialiștii noștri oferă consultanță gratuită pentru alegerea potrivită a echipamentelor de care aveți nevoie.

Traumatologie

Echipament medical performant utilizat în traumatologie     Echipamentele respective sunt menite să îmbunătățească calitatea serviciilor. Livrarea produselor se face operativ oriunde în țară.

Oftalmologie

Produsele oftalmologice ameliorează și tratează problemele apărute la nivelul ochilor. Intră și vezi produse excelente din această gamă. Acestea vor eficientiza procesul de diagnosticare, garantând servicii prompte pacienților.

Urologie & Ginecologie

Produse medicale pentru urologie și ginecologie.
Pentru a intra în posesia echipamentelor medicale, oferite de către compania  noastră, este suficient să ne contactezi online sau telefonic.

Oncologie

Vă propunem echipamente medicale de ultimă generație, cele mai noi tehnici recunoscute internațional, precum și cea mai avansată tehnologie în domeniul tratamentelor oncologice. 

Stomatologie

Produsele noastre întrunesc cele mai înalte standarde și rigori ale experților în stomatologie, cu care colaborăm. Seria de echipamente și accesorii  este alcătuită din cele mai moderne instrumente medicale stomatologice.

Medicina de urgență

Timpul și reacția promptă a personalului antrenat în medicina de urgență salvează vieți. De accea, noi vă oferim utilaj de utimă generație pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor medicale prestate.

Reabilitare/Sport

Misiunea este să oferim clienților noștri produse de calitate înaltă, soluții tehnologice de ultimă oră și un raport performanță-preț excelent pentru a deschide noi căi în terapia recuperatorie.

Cardiologie

Oferim echipamente medicale cardiologice performante. Catalogul nostru de produse include echipamente
 cardiologice moderne,
menite să susțină cea mai vastă gamă de investigații cardiologice.

Intervenție Hybrid

O sală modernă de intervenție hibrid este un adevărat teatru chirurgical, echipat cu dispozitive de imagistică medicală de ultimă generație. Aceste dispozitive  permit intervenții chirurgicale minim invazive în neuro, cardio și vase periferice.

Imagistica

Pentru activitatea acestui departament, propunem
sisteme RMN cu câmp magnetic deschis,
scannere CT multi-strat, sisteme de diagnostic cu ultrasunete
şi dispozitive de topografie optică.

Laborator

Aceste produse
sunt destinate pentru laboratoarele
ce utilizează biotehnologii
de ultimă generație.
Astfel, noi oferim acestor laboratoare
echipamente, 
instrumentar specific și consumabile.

ORL

Dispozitivele ORL sunt echipamente distincte utilizate pentru diagnosticarea, terapia sau intervenția chirurgicală a oricăror tulburări legate de ureche, nas sau gât. Există o gamă largă de dispozitive ORL disponibile, inclusiv endoscoape, dispozitive de screening auditiv etc.

Sala de operație

Oferim soluții profesionale în nișa aparaturii medicale, acoperind întreaga gamă de echipamente și accesorii medicale cum ar fi: furnizarea de dispozitive medicale pentru blocul operator, mobilier medical, consumabile medicale etc.

 

Endoscopie

Endoscopia este o procedură medicală minim
invazivă, care diagnostichează,
previne și tratează complicațiile asociate organelor viscerale.
Propunem endoscoape, care urmează a fi utilizate pentru a examina organele sau cavitățile interioare ale corpului.

Neurologie

Dispozitivele neurologice pot ajuta la diagnosticarea, prevenirea și tratarea unei varietăți de tulburări neurologice. La acest compartiment oferim informații ample și propunem o gamă largă de dispozitive inovative, eficiente și sigure.

Ce facem

Servicii oferite

Instalarea, mentenanța și reparația dispozitivelor medicale

Achiziţionând de la noi echipamente medicale, nu veţi obţine doar un produs tehnic perfect, dar veți primi şi un ajutor calificat, oferit de inginerii noştri cu o vastă experiență și înalt profesionalism la întreţinerea şi repararea acestora.

Mentenanța, reparația și inspectarea sistemelor de gaze medicale

Oferim clientului posibilitatea de a se adresa unui departament specializat în reparația sistemelor de gaze medicale, care oferă o gamă variată de servicii în mentenanță , reparație și inspectarea sistemelor de gaze medicale.


Controlul calității


Compania noastră utilizează dispozitive de testare de înaltă precizie, calibrate conform standardelor internaționale. Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi rapoarte/buletine de control a calității dispozitivelor medicale bine structurate.

Calea de dezvoltare

Tehnologii în construcții

Proiectarea și instalarea sistemelor de gaze medicale

Noi oferim servicii de proiectare preliminară a alimentării cu gaze medicale, ținând cont de particularitățile funcționării echipamentelor, cerințele și condițiile clientului, parametrul spațiilor în care va fi efectuată instalarea.

Reconstrucția încăperilor adiacente sistemelor de gaze medicale

Compania noastră oferă servicii de construcție a încăperilor adiacente sistemelor de gaze medicale.Toate lucrările de proiectare și construcție se efectuează ținând cont de standardele moderne și de doleanțele clientului.

Reparația și modernizarea sălilor de operație și reanimare

Compania DataControl SRL vă oferă o gamă largă de servicii ce țin de efectuarea lucrărilor de reparație, construcție, restaurare, renovare a sălilor de operație și reanimare. Un pachet complet de servicii dintr-o singură sursă.

Get In Touch

Contact Us

Contact Us