1 Octombrie, a avut loc deschiderea magazinului MedStore.

Noul spațiu comercial este situat pe str. N. Testemițanu, 17/6 și va funcționa de luni până vineri între orele 09:00- 18:00.
În magazinul MedStore clienţii pot găsi o gamă de peste 120 de produse, dar şi oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 15% la unele produse.
„Strategia noastră este să fim cât mai aproape de clienți, tocmai de aceea am ales să deschidem acest magazin într-o zonă cu cele mai multe instituții spitalicești și clinici specializate în sănătate, pentru a veni în ajutorul medicilor, clienților și pacienților, răspunzând astfel unei cereri în creştere.
✅Gamă largă de produse
✅Servicii de consultanță din partea experţilor noştri
✅Siguranța livrării rapide (1-4 zile)
✅Garanție și service local
✅Depozit cu stocuri permanente
✅Prețuri accesibile, cu toate taxele incluse
✅Returnarea produselor conform legislației R. Moldova
Acestea sunt doar o parte din elementele, care ne asigură un avantaj competitiv şi ne ajută să oferim clienţilor o experienţă de cumpărare sigură şi eficientă.
Începând de astăzi, magazinul MedStore este gata să primească primii clienți, care, cu siguranță, vor aprecia produsele și ofertele, pe care le vor găsi la MedStore.
Ne punem mari speranțe, că prin produsele oferite și prin inițiativele de informare pe care le derulăm, vom reuși să ajutăm cât mai mulți clienți să beneficieze de dispozitivele medicale necesare, comercializate în magazinul nostru, pentru a le oferi prompt ajutorul scontat” , a declarat Alexandru Grabazei, director general FPCP DataControl SRL.
Clienții pot găsi mai multe informații despre oferte cât și toată gama de produse MedStore pe magazinul online www.medstore.md