Despre noi

ISTORIA COMPANIEI

 DataControl S.R.L. este o companie cu o dezvoltare dinamică, specializată în furnizarea tehnologiilor moderne şi fiabile, utilizate în cele mai mari centre medicale din Republica Moldova, precum şi în acordarea serviciilor de consultanţă, reparație şi asistenţă tehnică a dispozitivelor medicale.

Principalele direcții de activitate ale companiei sunt:

1) livrarea dispozitivelor medicale;

2) asistenţă tehnică și controlul calității dispozitivelor medicale;

3) tehnologii în construcții și gaze medicale.

Activitatea firmei se bazează pe o excelentă relație cu partenerii noştri – clienții și furnizorii, fiind asigurată de profesionalismul înalt al angajaților. Fiind dotată cu ateliere moderne de reparație, care sunt echipate cu utilaje performante de control, cu depozite încăpătoare, săli de conferințe, compania implementează cu succes tehnologiile avansate în domeniul medicinii, colaborând cu producători internaţionali recunoscuți în întreaga lume. Oferta complexă, prestigiul producătorilor reprezentaţi şi seriozitatea companiei noastre, ne îndreptăţesc să afirmăm, că DataControl este furnizorul perfect de servicii și dispozitive medicale la cele mai înalte standarde europene, de care aveţi nevoie!
Ca firmă, suntem pe piața echipamentelor medicale din anul 1994, FCPC DataControl SRL fiind succesoarea  companiei SRL Edelvais-G, care a activat sub această denumire până în martie 2000, având drept activitate de bază  reparația, deservirea și elaborarea sistemelor medicale și a componentelor electronice și de automatizare a acestora. Cu începere din anul 2000, compania DataControl  participă activ la licitațiile organizate de către Ministerul Sănătății al R. Moldova și de instituțiile spitalicești din țară. Astfel, primele dispozitive medicale livrate de firma noastră au fost un ventilator și un electroencefalograf de la compania VIASIS SUA, devenind ulterior și distribuitorul oficial al acestei companii în R. Moldova. În următorii ani, compania s-a dezvoltat permanent, a extins gama produselor oferite și a încheiat relații de parteneriat durabile, devenind distribuitor oficial al mai multor producători și furnizori de renume din SUA, Japonia, Italia, Franța, Germania, Spania, Belgia, Ungaria etc.:

-Olympus, Fukuda Denshi, Hitachi, Terumo – Japonia

-Viayre, Natus, Edwards, Microvention, eVent – SUA

-Spencer, Alsa, Smart&Simples, Cardioline – Italia

-Vygon, Novair – Franța

-Fisher & Paykel Healthcare – Noua Zelandă

-GreatMade, Biobase – China

-Medi-Globe, Urotech, Envitec, Greggersen, Penumbra, Ziehm – Germania;

-JP Selecta, Telic – Spania

-Bistos – Koreia

-Sanatmetal – Ungaria.

   O altă pagină din palmaresul firmei este participarea într-un șir de proiecte internaționale, cum ar fi: REPEMOL (faza I, II, III, anii 2007-2018); JICA  (2013-2015); UCIM (2019- până în prezent), KUSANONI (2014- până în prezent) etc. Astăzi, compania DataControl oferă o gamă largă de servicii și lucrări de calitate la standarde europene și prețuri competitive, deținând echipamente performante de ultimă generație și o competență tehnică ridicată pentru mentenanță, controlul calității, calibrare și reparare a echipamentelor medicale. Specialiștii companiei noastre, de rând cu pregătirea și experiența relevantă deținută, au obținut  competențe înalte, participând la numeroase stagii de training, efectuate în cadrul firmelor partenere – producători și furnizori de renume din lume.

SUBDIVIZIUNI:

– Livrarea dispozitivelor medicale

– Asistenţă tehnică și controlul calității dispozitivelor medicale

– Tehnologii în construcții și gaze medicale

Partenerii noștri

Contact Us